france-flag-3d-round-icon-256.png
netherlands-flag-3d-round-icon-256.png
united-kingdom-flag-3d-round-medium.png
Le Lit Qui Danse

Le Lit Qui Danse is een Provençaalse villa met vijf kamers, gelegen aan de voet van de Mont Ventoux, op wandelafstand van het dorpje Mollans-sur-Ouvèze. De naam ontstond na een avond met "een beetje" pastis ...


Vanaf de verscheidene terrassen heb je een schitterend uitzicht over de stille, groene vallei van de rivier de Ouvèze en op de steile, imposante noordwand van de Mont Ventoux.


​Met 320 dagen zon per jaar spelen die terrassen een centrale rol. We serveren het ontbijt op de overdekte patio, onder de moerbeibomen kun je genieten van een partijtje petanque, de siesta neem je bij het vijvertje en luieren doe je op het zonneterras aan de rand van het zwembad. 's Avonds luidt de bel voor het aperitief bij de 'dansende bedden'.

Elke kamer heeft een privé-terras met tuinmeubilair.

En nieuw verwarmd zwembad 27° C vanaf  1 april.

Jo, Ann, Dean en Jolien trokken in 2003 naar de Provence op zoek naar licht, ruimte en rust: alles waar de gasten van Le Lit Qui Danse ook van kunnen genieten. De familie blijft haar Belgische afkomst trouw maar biedt dat waar het zuiden bekend voor staat: een ontspannen levensritme in de buitenlucht en gastvrijheid die haar hoogtepunt vindt aan de lange eettafel.

Jo is een natuurliefhebber die je vaak tussen het groen op de flanken van de Mont Ventoux terugvindt, of dat nu bomen of wijnranken zijn...

Tél : +33 4 75 28 32 50   |   +33 6 45 51 76 53

Jo & Ann Desmedt-De Winne | 345 Chemin de Saint-André | 26170 Mollans-Sur-Ouvèze | France | info@lelitquidanse.com 

Facebook LE LIT QUI DANSE
chambresdhoteswijzer.png
trip.png

Création : Laurent Pamato